Om Reskompis.nu

Om Reskompis.nu

Reskompis.nu skapades för att vara den naturliga mötesplatsen för dig som söker någon att resa med. Vår webbplats är tänkt att vara enkelt och främst fokuserad på användarna och deras behov. Därför har vi försökt lägga aktivitetsflödet i fokus där de senaste trådarna om reskompisar som sökes lägges ut frekvent. Så oavsett var i världen du vill resa så finns här någon som vill samma sak – kanske är det din nästa reskompis?

Hur fungerar det?

För att kontakta medlemmar om resor eller trådar måste du först bli medlem. Det är väldigt enkelt att bli medlem och du behöver bara ange ett fåtal uppgifter. När du har blivit medlem kan du delta i forumet där alla sökningar efter reskompisar läggs ut. Här kan du även kontakta olika medlemmar genom privata meddelanden alternativt svara direkt i trådarna.

Om du har några frågor eller funderingar kring Reskompis.nu eller annat är du alltid välkommen att kontakta oss!

Comments

 1. Nabil Barkino

  14 oktober 2015

  Hej,
  Jag är en man som tröttnat på att åka ensam utomlands. Jag söker en kvinna som vill hänga med och ha det trevligt tillsammans.

 2. Profilbild på ERARYP

  ERARYP

  10 november 2015

  Planerar att åka till Japan 6-7 Dec 4 v bl.a. åka lite utförsåkning.
  Kortfattat ser planen ut så just nu…..är 52 år och sportig o nyfiken. Kan inte ett ord japanska;-) har aldrig vart där förr, men är resvan…..

Add a comment

Om oss

Det ska vara kul att resa och ibland är det resesällskapet som gör det till en sådan resa som man talar om flera år efter den avslutades. På Reskompis.nu har du möjlighet att hitta en kamrat till ditt nästa reseäventyr – oavsett var i världen du vill ta dig.

Följ oss: Facebook
Copyright © 2013 Reskompis.nu.