Nya Zeeland 2014 :) Ska du också dit!?

Hem Forum Australien Nya Zeeland 2014 :) Ska du också dit!?

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild på Carin Wikström Carin Wikström 3 år, 11 månader sedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
42014201
Författare Inlägg
Författare Inlägg
Profilbild på Carin Wikström

Carin Wikström

said

Hej på er äventyrssökare! Carin heter jag och är en glad 23-årig tjej som för tillfället pluggar till sjukgymnast. Dock väldigt sugen på och komma bort från ett tungt år av studier så ett uppehåll lockar en hel del.

Sitter hemma med världskartan uppslagen, tänker på allt jag vill uppleva och drömmer mig bort.. Vill ut, väldigt snart! Har i flera år velat åka till Nya Zeeland och troligen bär det iväg i slutet på januari när terminen är slut.
NZ verkar vara det ultimata äventyrslandet. Jag vill surfa, klättra, paddla, dyka (har dykt en del tidigare men en repetitionskurs vore nog bra), hoppa fallskärm, sova under stjärnorna, tälta, tända lägereldar, hika upp för bergstoppar, springa på fina stigar, göra häftiga cykelturer, kanske volontära ett tag (ex. wwoofing), äta gott m.m.

En tanke har varit att hyra någon typ av husbil att åka runt med. Vore smidigt att bo i den/i tält, (ibland hostel) på olika platser. Jag lever gärna enkelt, lite ”nomad life” och vore toppen om jag lyckades skrapa ihop ett gäng sköna personer med samma inställning.

Har rest en hel del på egen hand tidigare men om det finns fler där ute som är sugna på liknande aktiviteter och om våra planer verkar klaffa så vore det helt klart roligt med sällskap. Tillsammans är man mindre ensam! Resekompisar är alltid kul och det verkar finnas gott om det här.

Letar alltså efter några som vill hänga med på en resa runt om i NZ med start i slutet på jan. Antingen hela eller delar av resan. Efter NZ kanske det blir något annat land där i krokarna, vem vet. Längtar efter att kunna ta dagarna som dom kommer och göra precis det man vill för stunden. Mitt huvud är fullt av idéer just nu och det vore fint att få dela dom med fler.

Om du tycker att det här låter som något för dig så hör av dig vettja, så berättar vi mer om oss själva och ser efter om våra reseplaner synkas. Min mail är carin.wikstrom@hotmail.com
Ha det fint så hoppas jag vi hörs! 🙂

8 januari 2014 at 01:19
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Senaste: Reskompis sökes

Aktiva medlemmar

Profilbild för Göran Dackebro
Profilbild för If Sinak
Profilbild för Pia Jonasson
Profilbild för Peter
Profilbild för Malin Ågren
Profilbild för Jacke
Profilbild för Payam Fard
Profilbild för Thomas Hall

Om oss

Det ska vara kul att resa och ibland är det resesällskapet som gör det till en sådan resa som man talar om flera år efter den avslutades. På Reskompis.nu har du möjlighet att hitta en kamrat till ditt nästa reseäventyr – oavsett var i världen du vill ta dig.

Följ oss: Facebook
Copyright © 2013 Reskompis.nu.